DKS COMERC - REZERVNI DJELOVI ZA KAMIONSKA VOZILA I AUTOBUSE PODGORICA CRNA GORA


VELEPRODAJA ORIGINALNIH REZERVNIH DJELOVA ZA KOMERCIJALNA VOZILA

  • Prodaja originalnih rezervnih djelova za kamione Podgorica Tivat

Uvoz i veleprodaja originalnih rezervnih djelova
za komercijalna vozila


Tivat - Vrijes bb  -  Podgorica - Radosava Burića bb L3/L4
Tel: 069 344 401, 069 267 721

O NAMA

Firma DKS COMERC DOO je osnovana 1999. godine, a bavi se uvozom, izvozom i prodajom rezervnih djelova za komercijalna vozila na teritiriji Crne Gore. Sjedište firme je u Tivtu, Vrijes bb gdje se nalazi i prodajni prostor.

Naš cilj poslovanja je usluga na nivou, kvalitet kao i povećanje istih. Neprekidno pratimo potrebe kupaca i blagovrenemo reagujemo na njih. Ostvarujemo sa njima partnerske odnose i na taj način radimo na širenju prodajne mreže. Cilj nam je također biti moderna i dinamična organizacija kojoj je prioritet stalno usvajanje novih znanja i neprekidno podizanje kvaliteta svojih usluga. Bavimo se uvozom i prodajom originalnih rezervnih dijelova za kamionska vozila i autobuse. Specijalizovani smo za pružanje kvalitetnih i pouzdanih proizvoda našim klijentima koji se bave transportom. Sve dijelove nabavljamo direktno od proizvođača, što nam omogućava da vam ponudimo najbolje cijene.

Naša ponuda uključuje širok spektar originalnih rezervnih dijelova za različite marke kamionskih vozila i autobusa. Takođe, nudimo i brzu i efikasnu dostavu širom zemlje. Naša glavna misija je da pružimo kvalitetnu uslugu našim klijentima i osiguramo da njihova vozila uvijek budu u vrhunskom stanju. Zato smo uvijek spremni pomoći i pružiti najbolje savjete kada su u pitanju rezervni dijelovi za kamionska vozila i autobuse.

Ako tražite pouzdanog partnera za nabavku originalnih rezervnih dijelova za vaše kamionsko vozilo ili autobus, obratite nam se s povjerenjem. Naš tim stručnjaka je uvijek spreman pomoći vam u svakom trenutku.

Naš asortima nudi preko 10 000 artikala i to originalnih rezervnih djelova renomiranih evropskih proizvođača. Direktni smo uvoznici firma: WABCO, KNORR-BREMSE, DIESEL-TECHNIC, WEWELER-COLEART, DINEX, ICER. Na ostvarivanju ciljeva radi dobro organizovan tim zaposlenih kojem je prioritet zadovoljan kupac.
WABCO
WABCO
Wabco je jedan od vodećih svijetskih snabdevača tehnoloških i upravljačkih sistema za bezbednost i efikasnost komercijalnih vozila. Osnovana pre 140 godina, kompanija WABCO nastavlja sa svojom ulogom pionira kada su u pitanju tehnologije mehanike, mehatronike i elektronike u oblasti kočenja, stabilnosti i automatizacije transmisije kojim se snabdevaju vodeći svetski proizvođači kamiona, prikolica i autobusa.

Kompresori
Isušivači vazduha
ABS i EBS sistemi
ECAS ventili
Ventili ručne kočnice
Servo uređaji za kvačila
Četvorokružni ventili
Disk kočnice i odgovarajući setovi za reparaciju
KNORR BREMSE
KNORR BREMSE
Knorr Bremse razvija i proizvodi kočione sisteme za komercijalna vozila još od 1920.

Knorr-Bremse je sistemski snabdevač sa širokim asortimanom isprobanih i testiranih kočionih sistema i komponenti – koji svi ispunjavaju relevantne internacionalne standarde.
I naš menadžerski sistem prioritetizuje kontinualno poboljšanje kvaliteta proizvoda i optimizaciju poslovnih procesa.

Knorr-Bremse sistemi su od krucijalne važnosti za sigurnost vozila i zbog toga moraju da ispoštuju najstrože kvalitativne zahteve. Ovo se primenjuje na više stvari, a ne samo na razvoj, proizvodnju i proces dostave – naša odgovornost se nastavlja čak i poslijee dostave. Nudimo kvalitativno fokusiran trening i servis kroz ceo životni vek naših proizvoda.
DIESEL TECHNIC
DIESEL TECHNIC
Njemačka kompanija koja je jedan od najvećih dobavljača rezervnih delova širom sveta za komercijalna vozila. Klijenti u vise od 140 zemalja vrednuju iskustvo i stručnost Diesel Technic-a.

DT grupa obuhvata pored centrale u Nemackoj, distribuciju u Francuskoj, Holandiji, Spaniji, Dubaiju, Brazilu i Kini.
WEWELER
WEWELER
Weweler-Colaert je tržišno orijentirana kompanija čije poslovanje obuhvata projektiranje, proizvodnju i svjetsku distribuciju sistema za oslanjanje, izvora i srodnih proizvoda za autobus, kamione i prikolice.
ICER BRAKES
ICER BRAKES
Osnovana 1961, ICER Kocnice je ucvrstila svoju poziciju u posljednjih nekoliko godina, kao vodijeci evropski nezavisni proizvodjac u oblasto kocnica.

Od samog početka, ICER Kocnice fokusirao je svoje aktivnosti da ponudi najvisi kvalitet i uslugu, te je kontinuirano radio na poboljsanju i inoviraju svoje proizvode. S proizvodnih pogona u Pamploni i Tudela (Španija), i danas, ICER Kocnice proizvode više od 16 miliona jedinica i posluje u više od 70 zemalja širom svijeta.
DINEX
DINEX
Proizvođač izduvnih i emisionih sistema – za kamione, autobuse, kombi i industrijska vozila

Dinex proizvodi više od 95% svih materijala za svoje kompletne izduvne sisteme – od turbine do auspuha – uključujući napredne emisione tehnologije.
PROIZVODI
MOTORNA GRUPA
MOTORNA GRUPA
U našoj ponudi možete naći proizvode sledećihproizvođača:

– Federal Mogul,
– Goetze,
– Diesel-Technic,
– Dinex,
– BorgWagner
KVACILO I TRANSMISIJA
KVACILO I TRANSMISIJA
U našoj ponudi možete naći proizvode sledećihproizvođača:

– Valeo,
– Disel-Technic ,
– Euro Ricambi
KOCIONA PNEUMATIKA
KOCIONA PNEUMATIKA
U našoj ponudi možete naći proizvode sledećihproizvođača:

– Wabco,
– Knorr-Bremse,
– Kongsberg
KOCNE KOMPONENTE
KOCNE KOMPONENTE
U našoj ponudi možete naći proizvode sledećihproizvođača:

– Icer Brakes,
– Diesel-Technic,
– Knorr-Bremse
ELEMENTI VJESANJA
ELEMENTI VJESANJA
U našoj ponudi možete naći proizvode sledecihproizvodjaca:

– Weweler-Colaert ,
– Diesel Technic,
– Monroe
ELEKTRICNE INSTALACIJE
ELEKTRICNE INSTALACIJE
U našoj ponudi mozete naci proizvode sledecihproizvodjaca:

– Vignal,
– Sim,
– Diesel Technic,
– ST Templin
DJELOVI KABINE
DJELOVI KABINE
U našoj ponudi mozete naci proizvode sledecihproizvodjaca:

– Cos.pel ,
– Mekra,
– Diesel Technic
GALERIJA
LOKACIJA
Podgorica - Radosava Burića bb L3/L4
Podgorica - Radosava Burića bb L3/L4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
CONTACT US
DKS COMERC - Tivat - Vrijes bb
Podgorica - Radosava Burića bb L3/L4
Tel: 069 344 401, 069 267 721
E-mail: dusko.kasalica@dks.co.me
DKS COMERC - REZERVNI DJELOVI ZA KAMIONSKA VOZILA