LIČNI TRENER ANĐELKO RADONJIĆ PODGORICA

LIČNI TRENER ANĐELKO RADONJIĆ PODGORICA
TELEFON: +382 68 474 496

  • LIČNI TRENER ANĐELKO RADONJIĆ PODGORICA
  • Back
    Next
NEKA ZDRAV ŽIVOT POSTANE VAŠA NAVIKA I VAŠE ZADOVOLJSTVO
TRENING PROGRAME KREIRAMO U SKLADU SA VAŠIM POTREBAMA
LIČNI TRENER ANĐELKO RADONJIĆ

Ako neko zeli brze da napreduje, kako u pogledu savladavanja tehnike i taktike boksa, tako i u pogledu snage i izdrzljivosti, najbolji i najefikasniji su svakako individualni treninzi...

ŠTA SE POSTIŽE INDIVIDUALNIM TRENINZIMA BOKSA?

- MAKSIMALAN FOKUS I POSVEĆENOST TRENERA - KARDIO TRENING - UČENJE SAMOODBRANE - ANTISTRES PROGRAM - RAZVIJANJE SVIH MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI TIJELA - BRZINA REAKCIJE I KOORDINACIJA POKRETA - STICANJE SAMOPOUZDANJA KROZ REKREATIVNI BOKS - ŠIROK DIJAPAZON VJEŽBI PRILAGODJEN UZRASTU, POLU, KONSTITUCIJI, PRETHODNOM SPORTSKOM (NE)ISKUSTVU.

GRATIS PLAN ISHRANE

TRENINZI SE ODRŽAVAJU U SALI BEMAX ARENA GYM - OPREMLJENOJ PO VRHUNSKIM STANDARDIMA

SVE INFORMACIJE NA BROJ TELEFONA: 068/474-496


PERSONALNI TRENING

Isprobajte treninge tokom kojih trener prati svaki vaš korak, koriguje svaki neispravan položaj tijela pri izvođenju bilo koje vježbe, te određuje trajanje, broj ponavljanja i redoslijed vježbi i time eliminiše svaku mogućnost povrede, osigurava maksimalan učinak i dovodi do idealnih rezultata treniranja. Presonalni treninzi su naša premium usluga koja podrazumijeva: stručne konsultacije, mjesečna testiranja i mjerenja, plan ishrane i potpunu fokusiranost na želje i ciljeve klijenta. Posebni ciljevi i intenzitet treninga se određuju u skladu sa trenutnom spremom, željama i ambicijama klijenata, uz stručnu konsultaciju ličnog trenera Anđelka Radonjića.

KONDICIONI TRENINZI

Treninzi za aktivne sportiste i lica koja u obavljanju svog posla moraju zadovoljiti određeni stepen kondicione pripreme. Kondicioni treninzi obuhvataju aerobne i anaerobne vježbe, odnosno vježbe sa opterećenjem. Program je raznovrstan, tako da se fokusira na više stvari: fleksibilnost, povećanje izdržljivosti i snage, bolju koordinaciju te brzinu. Treninzi su stručno organizovani prema potrebama i mogućnostima pojedinca, odnosno grupe.

ONLINE TRENING

Ako u vašoj blizini ne postoji teretana ili fitness centar ili ako vodite jako dinamičan život i često ste na putu, ova vrsta treninga je savršena za vas. Treninzi iz ovog programa u potpunosti su dizajnirani u skladu sa vašim potrebama i ciljevima. Nakon registracije i odgovora na upitnik o vašoj kilaži, spolu i fitness ciljevima pristupamo kreiranju potpuno personaliziranog programa treninga i ishrane.
LIČNI TRENER
LIČNI TRENER
TELEFON: +382 68 474 496
Podgorica, Crna Gora
ANĐELKO RADONJIĆ
TRENING PROGRAME KREIRAMO U SKLADU SA VAŠIM POTREBAMA
PROGRAMI MRŠANJA
PROGRAMI MRŠANJA
Bez redovnog vježbanja nemoguće je imati idealnu figuru. Treninzi koncipirani da daju najbolje i najbrže rezultate.
TRENING JAČANJA LEĐA
TRENING JAČANJA LEĐA
I vi ste među onima koji veći dio dana provode sjedeći? Treninzi osmišljeni za jačanje leđa, čime se smanjuje šansa za bolovima, povredama te bolestima ledja.
TRENINZI BOKSA
TRENINZI BOKSA
Možete trenirati rekreativno u grupi, individualno ili u manjim grupama.Rekreativni boks je visoko intenzivni trening osmišljen za usvajanje osnovnih tehnika boksa.
KORPORATIVNI KLIJENTI
KORPORATIVNI KLIJENTI
Našim korporativnim klijentima nudimo posebne popuste i programe treniranja za njihove radnike.
SPONZORI
GALERIJA - TRANSFORMACIJA
GALERIJA HRANE (ZDRAVI OBROCI)
PORUKE I KOMENTARI KLIJENATA
BOKS TRENINZI
GALERIJA

LOKACIJA
PODGORICA MONTENEGRO
PODGORICA MONTENEGRO
NAPRAVIMO ZAJEDNO TRENING PLAN KOJI ĆE SAVRŠENO ODGOVARATI
VAŠIM POTREBAMA I ŽIVOTNOJ DINAMICI

CONTACT US

LIČNI TRENER ANĐELKO RADONJIĆ PODGORICA
TELEFON: +382 68 474 496
FOLLOW US